Perne   Conține 65 produse.

Subcategorii

 • 36 x 48 cm
 • 40 x 80 cm
 • 50 x 70 cm
 • 70 x 90 cm
 • Puf si Pana

  Perne cu umplutura din puf si pene
  Materiale extrem de moi si flexibile. Furnizeaza o senzatie incomparabil de linistitor pe langa o sustinere perfecta  al capului si gatului. Umplute cu  materie prima pene si puf din Ungaria de cea mai buna calitate. Proprietati excelente de absorbtie de umiditate si de retinere a calduri. In cazul pilotelor este recomandat in primul rand o umplutura cu un continut mai mare de puf, iar in cazul pernelor este recomandat o combinatie de puf cu un continut mai mare  de pene ce asigura sustinerea adegvata a capului.  
  Sunt lavabile de regula la 60 ˚C, fiind recomandate si persoanelor cu diferite alergii.
 • Lana si Bumbac

  Perne cu umplutura din fibre naturale
  Materialele naturale asigura un climat de dormit sanatos. Sunt placute la atingere. Se aerisesc perfect, cea ce asigura un somn linistitor si o trezire odihnita.
  Produsele confectionate din astfel de materiale asigura o senzatie placuta, in cazul pernelor o sustinere perfecta.
 • Perne antialergice

  Perne cu umplutura din fibre functionale
  Fibre functionale, inovatoare produse delicate cu pielea, oferind o senzație de prospetime. Sunt antialergice, se pot curata usor si rapid. Umplutura produs cu cea mai moderna tehnologie. Au o permeabilitate marita.  Igienic, proaspat si usor de curatat. Lavabil la 40°,60°sau 95° grade C.
 • Perne naturale

  Natural, calitate de retinere a calduri, iarna incalzeste, vara racoreste
  Materialele pur naturale, asigura un climat de dormit placut. Atingerea lor este placut, mangaietor. Au o aerisire buna, astfel asigura
  odihna relaxanta si o trezire proaspata. Produsele confectionate din asemenea materii prime, confera o buna dispozitie, impotriva
  frigului tine de cald, dar totodata si la temperaturi ridicate, sunt lenjerii de pat ideale.
  Proprietati avantajoase:

  Bumbacul:

  • Este o stofa naturala autohtona
  • Natural, delicat cu pielea
  • Elasticitate ridicata, calitate de pastrare a formei naturala, pe un termen indelungat
  • Calitate ridicata de absorbtie a umezeli
 • Perne memorie

  Ce este TEMPUR?

  TEMPUR este un material vâsco-elastic, termosensibil, care reduce presiuniea și se adaptează perfect liniei corpului, având o structură cu celule deschise. Poliuretanul obișnuit este format din celule cu forme neregulate care pur și simplu se comprimă sub greutate. Cu TEMPUR, milioane de celule deschise se deplasează discret pe lângă conturul corpului dumneavoastră, oferindu-vă o susținere totală acolo unde aveți nevoie, fără nicio contrapresiune. Atunci când vă ridicați, materialul TEMPUR revine la forma inițială.

  Formulă unică

  Materialul original TEMPUR este produs doar de către compania noastră, respectându-se formula originală, cunoscută doar unui cerc restrâns de persoane. Metoda de fabricație este folosită exclusiv pentru linia de produse TEMPUR care cuprinde, de asemenea, și o gamă variată de accesorii ideale pentru călătorie sau pentru a oferi un suport suplimentar acasă.

  Forme care vă susțin

  Saltelele TEMPUR se adaptează perfect corpului dumneavoastră, eliminând punctele de presiune dureroase, reducând nevoia organismului de a se întoarce pentru a căuta o poziție de somn confortabilă, fără durere. Puteți alege dintre TEMPUR Original (pentru o senzație de fermitate mai mare), TEMPUR Cloud (pentru o senzație sporită de moliciune) sau TEMPUR Sensation (pentru o senzație apropiată de cea oferită de salteaua tradițională).

  Tempur vs Spuma Memory

  Este dovedit: materialul TEMPUR nu este același lucru cu spuma memory obișnuită.

  Materialul TEMPUR este fabricat numai în unitățile de producție TEMPUR, acolo unde îl dezvoltăm și îl producem după propria noastră formulă. Prin urmare, vă veți bucura de adevăratele beneficii TEMPUR doar utilizând produsele TEMPUR.

  Înainte ca oamenii de știință să dezvolte materialul unic TEMPUR, nimic asemănător nu a existat pe piața saltelelor. Materialul care absorbea presiunea a fost creat inițial de NASA pentru a ajuta la amortizarea şocului şi susţinerea astronauţilor la decolare, iar apoi cercetătorii de la TEMPUR l-au perfecționat pentru a putea fi utilizat în industria saltelelor.

  TEMPUR a fost recunoscut de NASA pentru aplicarea tehnologiei spațiale în vederea îmbunătățirii calității vieții și este unica marcă de saltele și perne licențiată de Fundația pentru Spațiu din Statele Unite pentru utilizarea Sigiliului de Tehnologie Certificată.

  Există multe produse cu spumă memory pe piață, dar numai unul este TEMPUR. Produsele TEMPUR se adapteză formei utilizatorului, oferind confort și susținere superioară. Beneficiile unice ale produselor TEMPUR provin din compoziția unică a materialului TEMPUR.

 • Perne anatomice
Showing 1 - 65 of 65 items
Showing 1 - 65 of 65 items