Perne memorie

Ce este TEMPUR?

TEMPUR este un material vâsco-elastic, termosensibil, care reduce presiuniea și se adaptează perfect liniei corpului, având o structură cu celule deschise. Poliuretanul obișnuit este format din celule cu forme neregulate care pur și simplu se comprimă sub greutate. Cu TEMPUR, milioane de celule deschise se deplasează discret pe l...

Ce este TEMPUR?

TEMPUR este un material vâsco-elastic, termosensibil, care reduce presiuniea și se adaptează perfect liniei corpului, având o structură cu celule deschise. Poliuretanul obișnuit este format din celule cu forme neregulate care pur și simplu se comprimă sub greutate. Cu TEMPUR, milioane de celule deschise se deplasează discret pe lângă conturul corpului dumneavoastră, oferindu-vă o susținere totală acolo unde aveți nevoie, fără nicio contrapresiune. Atunci când vă ridicați, materialul TEMPUR revine la forma inițială.

Formulă unică

Materialul original TEMPUR este produs doar de către compania noastră, respectându-se formula originală, cunoscută doar unui cerc restrâns de persoane. Metoda de fabricație este folosită exclusiv pentru linia de produse TEMPUR care cuprinde, de asemenea, și o gamă variată de accesorii ideale pentru călătorie sau pentru a oferi un suport suplimentar acasă.

Forme care vă susțin

Saltelele TEMPUR se adaptează perfect corpului dumneavoastră, eliminând punctele de presiune dureroase, reducând nevoia organismului de a se întoarce pentru a căuta o poziție de somn confortabilă, fără durere. Puteți alege dintre TEMPUR Original (pentru o senzație de fermitate mai mare), TEMPUR Cloud (pentru o senzație sporită de moliciune) sau TEMPUR Sensation (pentru o senzație apropiată de cea oferită de salteaua tradițională).

Tempur vs Spuma Memory

Este dovedit: materialul TEMPUR nu este același lucru cu spuma memory obișnuită.

Materialul TEMPUR este fabricat numai în unitățile de producție TEMPUR, acolo unde îl dezvoltăm și îl producem după propria noastră formulă. Prin urmare, vă veți bucura de adevăratele beneficii TEMPUR doar utilizând produsele TEMPUR.

Înainte ca oamenii de știință să dezvolte materialul unic TEMPUR, nimic asemănător nu a existat pe piața saltelelor. Materialul care absorbea presiunea a fost creat inițial de NASA pentru a ajuta la amortizarea şocului şi susţinerea astronauţilor la decolare, iar apoi cercetătorii de la TEMPUR l-au perfecționat pentru a putea fi utilizat în industria saltelelor.

TEMPUR a fost recunoscut de NASA pentru aplicarea tehnologiei spațiale în vederea îmbunătățirii calității vieții și este unica marcă de saltele și perne licențiată de Fundația pentru Spațiu din Statele Unite pentru utilizarea Sigiliului de Tehnologie Certificată.

Există multe produse cu spumă memory pe piață, dar numai unul este TEMPUR. Produsele TEMPUR se adapteză formei utilizatorului, oferind confort și susținere superioară. Beneficiile unice ale produselor TEMPUR provin din compoziția unică a materialului TEMPUR.

Mai multe

Perne memorie  Conține 20 produse.

Showing 1 - 20 of 20 items
Showing 1 - 20 of 20 items