Avem o experienţă de peste 10 ani in domeniul comercializarii saltelelor, pernelor, pilotelor, paturilor si a altor accesorii pentru somn. In 2017 am infiintat S.C. Dormexpert King SRL.

Despre noi: Grupul de firme billerbeck - o afacere dispunând de tradiții de familie: producem lenjerii de pat de înaltă calitate încă din 1921. Conceptul somnului relaxant se materializează prin intermediul produselor mărcii noastre, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate atât în ceea ce privește materiile prime, cât și din punctul de vedere al metodelor de producție sustenabile. O zi bună începe cu o noapte bună: Grupul de firme billerbeck, dezvoltat dintr-o afacere de familie cu o tradiție de aproape 100 de ani și devenit cunoscut, pe bună dreptate, ca firmă internațională, își desfășoară activitatea de producție și de dezvoltare în domeniul producției de lenjerii de pat în spiritul acestui slogan.

Activitatea lor principală constă în producția, achiziția și distribuția de produse asociate industriei somnului:

  • perne, pilote,
  • saltele,
  • paturi, somiere,
  • pături, așternuturi, cearșafuri).

Astăzi, brand-ul Billerbeck evocă în mintea tuturor pilote, perne, protecții de saltele, saltele și paturi realizate la un nivel de calitate deosebit de înalt, cu cele mai moderne tehnologii de producție și elemente de manufactură deosebite, toate concepute pentru a facilita un somn sănătos, calm și relaxant.

Grupul de firme Billerbeck oferă nu numai pilote, perne și alte produse, ci o imersiune în cultura somnului, creând un sistem complet de facilitare a somnului și condițiile de dormit sănătoase perfecte!

Valorile noastre

Gândire inovatoare atât în dezvoltarea produselor cât și în comerț

În vederea realizării produselor noastre într-un mod sustenabil și orientat spre client, recurgem la tehnologii moderne în privința cărora noi suntem cei care dispun de cea mai mare capacitate de dezvoltare.

 Rentabilitatea, ca o condiție prealabilă a dezvoltării

Considerăm că profitabilitatea este o condiție prealabilă a dezvoltării durabile și sănătoase a companiei noastre.

Protecția mediului, adică procedee circumspecte în achiziționarea materiilor prime și în producție

Respectăm directivele consacrate din domeniul protecției medicului, manipularea materialelor naturale într-un mod corect și sustenabil fiind un lucru firesc pentru noi.

 Comunicare deschisă și reciprocă

Împreună cu clienții, furnizorii și colegii noștri ne străduim la transparență prin dialog  și schimb de informații reciproc.

Calitate incontestabilă: Condiția prealabilă a calității produselor este munca de calitate

Calitatea superioară a produselor noastre finale se bazează pe materiile prime atent selecționate și pe procesele de muncă optimizate în mod constant. Oferim clienților noștri servicii de relații cu clienți de prim rang.

Producția:

În interesul operării cu succes, societatea billerbeck Budapest Lakástextil Srl. caută ca  prin produsele pe care le produce și le distribuie să dobândească deplina satisfacție a clienților, și astfel și pe cea a consumatorilor. Cu alte cuvinte: calitatea, nivelul tehnic și tehnologic al produselor noastre și performanța serviciului nostru de relații cu clienți trebuie să se conformeze în mod consecvent cerințelor și așteptărilor clienților și consumatorilor.

Igienă și curățenie

Standardele de igienă și curățenie se află în centrul tehnologiei noastre de producție încă din prima etapă, selecția furnizorilor. Petrecem o medie de 7 ore pe zi printre așternuturi, drept pentru care standardele de igienă fără compromisuri constituie o parte esențială a politicii noastre corporative.

Calitatea este în prim plan

În conformitate cu directivele de calitate și cele privind operarea generală, dezvoltarea continuă a sistemului nostru de calitate constituie sarcina și responsabilitatea tuturor nivelelor de management. Căutăm să dezvoltăm relații pe termen lung atât cu clienții cât și cu furnizorii noștri. Billerbeck Budapest Lakástextil Srl. și toți angajații societății vizează, prin munca lor, menținerea și consolidarea satisfacției și încrederii clienților.

Dezvoltarea cadrului tehnologic

Prin modernizarea continuă a echipamentelor noastre tehnologice și tehnice ne îmbunătățim condițiile de lucru și ne adaptăm la nevoile clienților. Ne așteptăm ca furnizorii noștri să se angajeze la îndeplinirea obiectivelor noastre și să contribuie la munca noastră prin calitatea materialelor, accesoriilor, materialelor tehnice furnizate și prin respectarea termenelor limită, pentru ca și prin acest lucru să ne putem conforma așteptărilor clienților și consumatorilor noștri. Ne aşteptăm că toți angajații noștri să contribuie cu propriile cunoștințe și prin angajament personal la realizarea politicii noastre privind calitatea, și astfel la consolidarea prestigiului profesional al societății Billerbeck Budapest Lakástextil Srl.