Cumpără în rate

Rate egale fără dobândă prin card de cumpărături

Vezi mai jos ce posibilități ai pentru modalitate de plată online fără dobândă.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR pot să plătești în 6 X RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică acum și plățile online devin mai simple ca oricând:

Prin card de credit emis de BCR

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL DE MERIT de la BCR!
Ai rate fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!
Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website www.dormexpert.ro și beneficiezi de ofertă standard până la 6 x rate fără dobândă!

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”.

Vrei și tu cardul de la BCR?

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine!
Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

– alegi produsele dorite

– alegi opțiunea de plată potrivită nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță:

a) plată cu perioadă de grație de până la 47 de zile : 0% dobândă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzactia efectuată.

b) plată în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de banca sa beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

– Confortabil – Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;

– Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să platești lunar rată aferentă, egală cu costul bunurilor impărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plată în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%;

– Flexibil – Poți alege plată în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;

– Accesibil – Ești liber să folosești oricând plată în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;

– Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar îți va arată de fiecare dată ce rata trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.

Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Anul acesta se poartă cumpărăturile fără griji!

Plătește prin cardul tău de credit pe website www.dormexpert.ro și poți beneficia până la 6 x rate fără dobândă!

Dacă ești posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plată în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Plătesc”.
Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt: Visa Exact, Visa Exclusive Gold, Visa Business Standard, Visa Business Gold

Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:

– Alegi opțiunea de plată „Online prin card bancar”

– Introduci datele cardului

– Specifici numărul de rate dorit.

Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” furnizat de Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplică acum pentru un card de cumpărături Piraeus Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteăza-ne la 0800.801.802!

X