Modalități de plată

1. Ordin de plată

Plată prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Dormexpert King SRL. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.

DORMEXPERT KING SRL

RO62BACX0000001500628001

CUI: RO37896636

2. Plată în numerar

Plată cu numerar se realizeză în lei, integral, la livrarea prin curier către comisionarul care o efectuează. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării a comenzii.

Toate prețurile produselor includ TVA.

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completati un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

4. Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături


X
× Va pot ajuta?